اظهارات علی لاریجانی در باره وحدت، هاشمی رفسنجانی و احمدی نژاد
رییس مجلس شورای اسلامی،با انتقاد نسبت به گسترش تخریب شخصیتهای برجسته نظام وانقلاب، فضای سیاسی کشور را نیازمند نوعی روشنبینی و حقیقتیابی دانست. به گزارش ایسنا، علی لاریجانی در مراسم اختتامیه دومین دوره جوایز ادبی جلال آلاحمد با انتقاد نسبت به مباحث مطرح شده از سوی برخی از منتقدان، گفت: متاسفانه درشتگویی در فضای سیاسی کشور ایجاد شده و نسبتهای ناروا و تحقیرها نسبت به افراد راحت زده میشود. این همه تهمت و تحقیر نسبت به آقای هاشمی رفسنجانی با چه انگیزهای زده شد و چه فایدهای داشت.
هاشمی بخشی از تاریخ انقلاب است ...
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس تاکید کرد: آقای هاشمی بخشی از تاریخ انقلاب است؛ امام فرمود هاشمی زنده است، بنابراین انقلاب زنده است. وی همیشه یار و پیرو امام و رهبری بود. ایشان یک سال پیش در دانشگاه صنعتی شریف گفتند "بنده افتخار میکنم که پیرو رهبری هستم، عشق من رهبری است" حال درباره خانواده او اگر حرفی هم هست، باید از مسیر خودش دنبال شود. وی افزود: صحبت در تحقیر اوست، بنده نمیگویم که ایشان مطلق است همه کسانی که وارد عرصه سیاسی میشوند، باید آمادگی نقد را داشته باشند. صحبت من در این است که چرا تحقیر افراد هدف قرار گرفته است.
احمدی نژاد فرد خدوم و پرتلاشی است
لاریجانی تصریح کرد: درباره دولت نیز همین گونه است، افرادی هر نقدی که به دولت میشود، فورا آن را میبرند در «کتیگوریهای» سیاسی موافق و مخالف و نمیگذارند، یک فضای آرام و تخصصی در کشور به وجود بیاید تا مسائل به صورت حرفهای بررسی شود.
مرتب چارچوبهای ذهنی بستهی سیاسی را در این مقولات حاکم میکنند حتی بر مقولات اقتصادی. رییس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در آن سو هر اقدامی هم که دولت احمدینژاد انجام میدهد، یک گروه با آن مخالفت میکنند، آقای احمدینژاد نیز که امروز سکاندار ریاست جمهوری کشور است، فرد خدوم و پرتلاشی است و دغدغه انقلاب را دارد، چرا باید دنبال تخریب باشیم؟ درون برخی نقدها نوعی بغض وجود دارد، این روش درست زیستن نیست. یعنی فضای سیاسی کشور نیازمند نوعی روشنبینی و حقیقتیابی است. در فضای مشتزنی سیاسی حقیقت کشف نمیشود.
رییس فراکسیون اصولگرایان مجلس با تاکید بر اینکه ایران امروز بیش از هر زمان دیگر به وحدت کلمه نیازمند است، خاطر نشان کرد: ایران امروز به جمع توانها نیازمند است. انتخاباتی برگزار شد و فراز و فرودهای داشت که بینقص هم نبود، اما منافع ما با حضور 85 درصدی مردم باید به یک دستاورد تبدیل شود، نه به مشاجره و کش دادن سیاسی. بنده واقعا ادامه این مسائل از سوی کاندیداهای ریاست جمهوری را به مصلحت و منافع کشور نمیدانم و فکر میکنم با این روشها به عزتمندی کشور لطمه وارد میشود.
یک انتخابات همه منافع ملی کشور نیست
نماینده مردم قم با بیان اینکه یک انتخابات همه منافع ملی کشور نیست، اظهارداشت: انتخابات یک وسیله و ابزار برای حرکت سیاسی است. تبدیل بحثهای انتخاباتی به سیری از مشاجرات سیاسی به پیکره منافع ملی کشور لطمه میزند و به دور از تدبیر سیاستمداران و ارزشهای انقلاب اسلامی است. قدر نعمت انقلاب را دانستن در این است که در درون فضاسازیها نیفتیم، بلکه باید به دنبال ایجاد آرامش در کشور باشیم تا بسترسازی برای توسعه کشور پا بگیرد. رییس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هدایتهای ولی فقیه چه در زمان امام (ره) و چه در زمان مقام معظم رهبری در حوادث مختلف کشور موجب شد از انقلاب صیانت شود.
امروز ایران حتی در نظر استراتژیستهای غربی کشوری قوی است که بر پایهی رهبری اداره میشود. ظرفیت فکری مردم نیز در سطحی است که زیر چتری غیر از ولایت فقیه و مسلط بر مسائل فرهنگی و سیاسی نمیروند.
لاریجانی درادامه با بیان اینکه جلال آلاحمد این ادبیات را به خوبی درک کرده است، گفت: حتی اگر دغدغهی دین هم وجود نداشته باشد و ملیگرایی هدف باشد، باز باید ولایت فقیه را در حوزههای سیاسی و فکری قبول داشته باشیم. دغدغه رهبری همواره حفظ و صیانت از منافع ملی و جلوگیری از دیکتاتوری در کشور است. زمانی مباحث سیاسی در دانشگاهها قطع شده بود و این مقام معظم رهبری بود که فضا را شکست و گفت دانشجویان باید مباحث سیاسی را دنبال کنند./ر.خراسان